Wtorek, 15.10.2024

 

Pliki cookies 01:58
Serwis korzysta z plików cookies i innych technologii automatycznego przechowywania danych do celów statystycznych, realizacji usług i reklamowych. Korzystając z naszych stron bez zmiany ustawień przeglądarki będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji na temat zarządzania plikami cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
Reklama

Płyty grillowe marki Seartop

Zastanawiasz się, jak ułatwić sobie gotowanie w kuchni? Poznaj płyty grillowe marki Seartop, które są produkowane w Polsce!

© Materiały prasowe / 7link

Umożliwiają one przygotowanie zdrowych i smacznych potraw dla całej rodziny lub np. na urodziny czy święta. A co jeszcze warto o nich wiedzieć?

Płyty grillowe marki Seartop – dowiedz się, dlaczego warto w nie zainwestować!

Współczesny rynek oferuje wiele płyt grillowych, jednak przy zakupie należy zastanowić się, czy faktycznie będą inwestycją na lata. Nasze produkty zostały wykonane ze stali węglowej, która charakteryzuje się wytrzymałością oraz trwałością. Warto również podkreślić, że produkty, takie jak płyta grillowa Seartop Compact:

  • zapewniają doskonałe rozprowadzenie ciepła, co jest ważne dla równomiernego gotowania potraw,
  • mogą być używane zarówno na indukcji, jak i gazie czy grillu,
  • posiadają solidne uchwyty, które są gwarancją wygody i bezpieczeństwa podczas użytkowania.

Jak używać płyty grillowej marki Seartop?

Przed wysłaniem naszych produktów do Klientów zabezpieczamy każdą płytę woskiem pszczelim. Oznacza to, że muszą zostać wyczyszczone przed pierwszym użyciem. Wystarczy do tego ciepła woda z mydłem i miękka szczotka. Po umyciu upewnij się, że płyta jest sucha – jeśli tak, to nałóż warstwę oleju, najlepiej roślinnego. Krok ten jest ważny, gdyż ma zapobiec korozji produktu. Następnie:

  • podgrzej płytę na kuchence lub w piekarniku aż zacznie się dymić,
  • pozostaw ją do całkowitego wystygnięcia,
  • po zmianie barwy na brązową produkt jest gotowy do użytku.

Dodatkowo do każdej zakupionej płyty dołączamy instrukcje użytkowania.

Zasady prawidłowej pielęgnacji płyty Seartop

Pielęgnacja naszych produktów, w tym także płyty grillowej Seartop XL nie jest trudna. Tak naprawdę po gotowaniu wystarczy wyłączyć ogrzewanie i użyć drewnianej/silikonowej szpatułki, aby zeskrobać nadmiar jedzenia. Po wystygnięciu opłucz ją w zlewie i wytrzyj ręcznikiem papierowym lub gąbką do naczyń – najlepiej bez mydła. W przypadku uporczywych resztek najlepiej użyć gruboziarnistej soli lub szpatułki i ponownie opłukać płytę. Po całkowitym osuszeniu można ją schować. Należy również pamiętać, że płyta nie powinna być myta w zmywarce. Jeśli chodzi o konserwację naszych produktów, to nie jest ona wymagana – wystarczy na nich gotować.

Inwestycja w dobrą płytę grillową to krok w stronę kulinarnej kreatywności i nowych możliwości gotowania. Bez względu na to, czy planujesz przygotować soczysty stek, czy chrupiące warzywa, płyta grillowa Seartop spełni Twoje oczekiwania!

Komentarze (0)


Proszę zachować komentarze zgodne z regulaminem oraz zasadami współżycia społecznego i dobrymi obyczajami. Informujemy, że Administratorem poniższych danych osobowych jest DJAmedia Sp. z o.o., Piotrowice-Osiedle 16, 59-424 Męcinka. Dane osobowe zostały przekazane dobrowolnie i będą przetwarzane wyłącznie w celu przesłania zamieszczenia komentarza na portalu. Bez wyraźnej zgody dane osobowe nie będą udostępniane innym odbiorcom danych. Osoba, której dane dotyczą ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania i usuwania poprzez kontakt z Administratorem: kontakt@dolnyslask24h.pl.

Zaloguj się, aby korzystać ze wszystkich funkcji komentarzy.

Dowiedz się więcej

Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. dolnyslask24h.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

Więcej wiadomości

Więcej